Image

Zalen voor elke gelegenheid

Feesten en partijen

Een feest in 't Centrum is altijd een feest!In Dorpshuis ‘t Centrum hebben wij zalen voor grote feesten tot 200 gasten, maar ook voor een intieme bijeenkomst rond de haard.

De grote zaal grenst aan ons ruime terras en de kinderen kunnen op het veld spelen. Een gebakje, een hapje en een drankje, maar ook een compleet warm- en/of koud buffet – wij verzorgen het met plezier.

 

 

“U zorgt voor de gasten en samen maken wij er een feest van!”

Vergadering of een cursus

Onze zalen zijn ook uitermate geschikt voor vergaderingen en cursussen.  Geef uw presentatie op ons podium, een workshop in onze kleine zaal of doe een dagje aan teambuilding! Neem contact met ons op, dan vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

“Zorg voor onze gasten staat voorop en dus bedienen wij u altijd. Én graag!”

Uitvaart of condoleance

Wij bieden u een rustige locatie voor uw uitvaart of condoleanceOok als het leven niet zo feestelijk is, kunnen wij wat voor u betekenen.  Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor uw condoleance.  Met- of zonder koffie, cake of broodjes; wij zorgen dat u nergens aan hoeft te denken.  Daarnaast zijn wij zijn ook een passende en neutrale locatie voor een uitvaartceremonie:

  • landelijk en rustig gelegen,
  • eenvoudig, respectvol en netjes,
  • parkeren voor de deur.

Vraag uw uitvaartverzorger contact met ons op te nemen, of bespreek de mogelijkheden van tevoren met ons. Wij zijn u ook dan heel graag van dienst.

Hieronder een impressie van onze zalen.

<terug naar home

Onze grote zaal biedt plaats aan maximaal 200 personen en beschikt over een podium. Niet alleen geschikt voor feesten, maar ook voor een uitvaart of condoleance. Natuurlijk verzorgen wij de koffie, drankjes en hapjes of een lunch. Maar wij staan ook bekend om ons koude- of warme buffet met het overheerlijke 'centrum-toetje'!

Eén van onze twee kleine zalen. Uitermate geschikt voor een kleine vergadering, muziekles of workshop. Ook te gebruiken als kleedkamer bij voorstellingen in de grote zaal met podium. En natuurlijk zijn wij er ook dan, om u op uw wenken te bedienen.

De intieme zaal met gezellige haard. Vier uw kleine feestjes groots! Of houd hier uw vergadering of bijeenkomst. Wij voorzien u van alles wat u nodig heeft. Deze zaal kan gekoppeld worden aan de grote zaal. Zowel in de grote-als de kleine zaal bevindt zich de bar. Onze zalen zijn goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers.