Image

Zalen voor elke gelegenheid

Feesten en partijen

Een feest in 't Centrum is altijd een feest!In Dorpshuis ’t Centrum hebben wij zalen voor grote feesten tot 200 gasten, maar ook voor een intieme bijeenkomst rond de haard.

De grote zaal grenst aan ons ruime terras en de kinderen kunnen op het veld spelen. Een gebakje, een hapje en een drankje, maar ook een compleet warm- en/of koud buffet – wij verzorgen het met plezier.

“U zorgt voor de gasten en samen maken wij er een feest van!”

Vergadering of een cursus

Onze zalen zijn ook uitermate geschikt voor vergaderingen en cursussen.  Geef uw presentatie op ons podium, een workshop in onze kleine zaal of doe een dagje aan teambuilding! Neem contact met ons op, dan vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

“Zorg voor onze gasten staat voorop en dus bedienen wij u altijd. Én graag!”

Uitvaart of condoleance

Wij bieden u een rustige locatie voor uw uitvaart of condoleanceOok als het leven niet zo feestelijk is, kunnen wij wat voor u betekenen.  Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor uw condoleance.  Met- of zonder koffie, cake of broodjes; wij zorgen dat u nergens aan hoeft te denken.  Daarnaast zijn wij zijn ook een passende en neutrale locatie voor een uitvaartceremonie:

  • landelijk en rustig gelegen,
  • eenvoudig, respectvol en netjes,
  • parkeren voor de deur.

Vraag uw uitvaartverzorger contact met ons op te nemen, of bespreek de mogelijkheden van tevoren met ons. Wij zijn u ook dan heel graag van dienst.

<terug naar home